SELAMAT BERPRAKTIKAL PELAJAR IJAZAH SARJANA MUDA PERAKAUNAN UITM SHAH ALAM (AC220)

Aku Suka Dia Ainan Tasneem Official MV HD

love

mungkin sekarang saya tak tahu keberadaan awak dimana...
tp, yang pasti saya sentiasa berada di dalam hati awak untuk menjadi peneman sepanjang perjalanan hidup awak..bila dirimu sentiasa berada dalam ingatan ku, terasa awak berada dekat dengan saya..
tp. hakikat nye awak berada jauh dari saya..apa pun, tiap saat saya mengingati awk, saya harap awak pun begitu juga..

ku tatap gambarmu setiap kali saya rindu pada awak..saya amat merindui dirimu ketika ini..
hanya kenangan yang bermain dlm fikiran ku ketika ini..segala senang dan duka kita lalui bersama, tp,
sekarang awak tiada di sisi saya.. saya keseorangan tanpa contact awak..


walau apa pun, saya berpegang pada janji saya utk tidak sedih apabila kita tak dpt contact satu sama lain..
saya faham awak bekerja juah dr saya..saya akan belajar sabar untuk menanti awak..saya hanya mampu berdoa utk awak supaya awak selamat.. walau dimana pun awak berada saya tetap setia menanti awak,
saya amat merindu awak saat ini..walaupun jauh di sudut hati saya amat merindu awak dan saya juga amat risau tentang keadaan awk sekarang, tp, saya hanya mampu berdoa utk awak..

harapan saya awak selamat dan mengingati saya yang amat merindu awak..

bosan dalam hidup

hari nie mungkin hari yg paling membosankan dlm hidup ak..tak tau nak buat ape slps stdy..


online pun mcm da bosan, asyik benda yg sme jer hari2..ble nk main game plak lme2 rse penat..so, tak tau nk bt apa dah.. nk tgk movie pun tak ade cter yg best.. jaln penyelesaiannya adlh tdo...tp, ttp bosan gak...


pada hal assignment berlambak tak siap lg.. biasalah kan ble da sorg2 dlm mmg bosan gler.. roomate plak blek gombak, so sorg2 ar dlm blek buat hal sendiri... seriously, bosan gler ble tak de kwan dlm blik nie..

sahabat selamanya

sahabat ibarat lilin....
bila...
susah di perlukan
bila...
senang di lupakan..
seperti lilin
bila...
lilin itu diperlukan bila kita dlm kegelapan...
bila...
kita dah ada cahaya dr lampu
brulah lilin dilupakan...
seperti ar dlm kehidupan kita...
bila...
kita senang sikit jer lupa kawan2...
bila...
susah barulah kawan diperlukan...
inilah zaman sekarang
renung2kan lah yer

examination

da lme rse yer ak xtls kt blog nw...kn...
maklumlah bz dgn stdy
ary nw pun kne stdy ag,tp,just tuk math jw ar...
xdw subjek tuk hafal2 dah...
cme subjek kire2 jw...
2 pun kalau xstdy pun xleh jwb gak....
.............
apw2 pun ak nak berusaha gak tuk dptkn 3.5 above...
ak nk bktkan yg ak bleh berjaya...
jgn anggap ak LEMAH...
utk berjaya tdk ada perkataan TIDAK dlm kamus hdp ak...
..........................
mak,abah,abg,kak ejan,kakak,n adik doakan kejaan alyn tw...
alyn bt semua nie tuk korg semua n tuk mse dpn alyn sendr...
............
biarlah org nk kutuk kte kw apw kw
asalkn kte adw ilmu
2 pun da ckup
........
so....
..........
tuhan kau berilah kejaan dlm hdpku....