SELAMAT BERPRAKTIKAL PELAJAR IJAZAH SARJANA MUDA PERAKAUNAN UITM SHAH ALAM (AC220)

Aku Suka Dia Ainan Tasneem Official MV HD

love

mungkin sekarang saya tak tahu keberadaan awak dimana...
tp, yang pasti saya sentiasa berada di dalam hati awak untuk menjadi peneman sepanjang perjalanan hidup awak..bila dirimu sentiasa berada dalam ingatan ku, terasa awak berada dekat dengan saya..
tp. hakikat nye awak berada jauh dari saya..apa pun, tiap saat saya mengingati awk, saya harap awak pun begitu juga..

ku tatap gambarmu setiap kali saya rindu pada awak..saya amat merindui dirimu ketika ini..
hanya kenangan yang bermain dlm fikiran ku ketika ini..segala senang dan duka kita lalui bersama, tp,
sekarang awak tiada di sisi saya.. saya keseorangan tanpa contact awak..


walau apa pun, saya berpegang pada janji saya utk tidak sedih apabila kita tak dpt contact satu sama lain..
saya faham awak bekerja juah dr saya..saya akan belajar sabar untuk menanti awak..saya hanya mampu berdoa utk awak supaya awak selamat.. walau dimana pun awak berada saya tetap setia menanti awak,
saya amat merindu awak saat ini..walaupun jauh di sudut hati saya amat merindu awak dan saya juga amat risau tentang keadaan awk sekarang, tp, saya hanya mampu berdoa utk awak..

harapan saya awak selamat dan mengingati saya yang amat merindu awak..

bosan dalam hidup

hari nie mungkin hari yg paling membosankan dlm hidup ak..tak tau nak buat ape slps stdy..


online pun mcm da bosan, asyik benda yg sme jer hari2..ble nk main game plak lme2 rse penat..so, tak tau nk bt apa dah.. nk tgk movie pun tak ade cter yg best.. jaln penyelesaiannya adlh tdo...tp, ttp bosan gak...


pada hal assignment berlambak tak siap lg.. biasalah kan ble da sorg2 dlm mmg bosan gler.. roomate plak blek gombak, so sorg2 ar dlm blek buat hal sendiri... seriously, bosan gler ble tak de kwan dlm blik nie..