SELAMAT BERPRAKTIKAL PELAJAR IJAZAH SARJANA MUDA PERAKAUNAN UITM SHAH ALAM (AC220)

"SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!"





Dear blogger, saya nie da lme bt blog, tp, cme baru-baru nie je aktif nak join segmen2 mcm nie..
banner mmg cute kan, tu yg membuatkan sy join segmen nie..
mmg pandaikan NurulFHMT nie create banner...cantik sgt...sape2 nak join just click je banner yg super cute tu...senangkan. tak susah pun...hehe...panjangnye sy tulis, hrp sgt sape yg bce nie xbosan...sy nie mmg ske menaip...hehehe...smile always 

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

25 comments:

  1. thanks dear sudi join :)
    selamat berblog kembali! :D

    senarai peserta ada di sini ye :)
    sila check link awak ada ke tak da.

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  3. salam kenal... dari segmen yang sama.. jemput singgah balik yer...

    http://ayulahnie.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.htm

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    saya memerlukan bantuan anda
    DISINI http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/memerlukan-pertolongan-anda.html

    done follow you :)

    ReplyDelete
  5. done follow.,dari segmen y sama jgk., jemput singgah
    http://sukasukidee.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  6. sy akn sggh ke blog anda semua

    ReplyDelete
  7. Jom join segmen saya, mana tahu nnt awak yg akan jadi bloglist saya :)


    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  8. hye hye hye ..
    datang singgah sini

    nie link blog saya .. mohon datang singgah juga ye :)

    http://fiesayangrul.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    btw done follow awak :)

    ReplyDelete
  9. SALAM KENAL..

    DARI SEGMEN YG SAMA..

    JOM SINGGAH SINI PLAK http://noryzoulkefle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. salam kenal...follower ke 22..jom singgah n follow sini plak..
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  12. Hello! Salam kenal! Dtg dari segmen yg sama! ^w^
    http://revelation-masters.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan dari segmen yang sama, done follow here :)

    ReplyDelete
  14. Singgah dan follow sini dari segmen yang sama,jum follow sini juga 
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  15. http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    dr segmen yg sama.harap sudi bls kunjungan n follow :D

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum dan selamat berkenalan ! Dari segmen yang sama , sudah follow awk , sudi2lah follow blog Arni yang tak sebeberapa :) http://arnilala.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. dah follow sini follow kita balik dari segmen yg sama
    http://cikmiaww.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  18. dah follow sini follow kita balik dari segmen yg sama
    http://cikmiaww.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  19. salam kenal.. dari segmen yang sama..done follow here.. follower yang ke-72..

    please follow me back:
    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan. jemput datang sini jugak yep http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Salam. Selamat berkenalan. Saya peserta dari segmen yang sama. Gembira dapat blogwalking dekat sini. =)

    ReplyDelete
  22. Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  23. Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

    http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  24. Dari segmen yang sama. peserta #151

    http://dakskema88.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  25. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya pulak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete