SELAMAT BERPRAKTIKAL PELAJAR IJAZAH SARJANA MUDA PERAKAUNAN UITM SHAH ALAM (AC220)
"SEGMEN TAMBAH FOLLOWER SEPANTAS KILAT"


zalia join segmen nie sbb follower zalia sgt sedikit...
skrg follower zalia ade 51 org...

hrp sgt bile zalia join segmen nie, follower zalia kan meningkat...
zalia nie bru jer berjinak2 dgn blog...
sblum  nie xactive pun dgn blog...
so, follower pun xrmai sgt...





Best regards,
 "The First Giveaway By NOALFA and AIN"


Syarat - syarat penyertaan
  • WAJIB follow blog ALFA dan partner , AIN 
  • Letak blog Alfa dalam bloglist blog korang utk mengetahui perkembangan GA *tak-wajib*
  • Buat satu entry bertajuk "The First Giveaway By NOALFA and AIN"
  • Letak banner comel di atas dalam entry anda dan backlink kan ke GA ini
  • Wajib follow semua syarat yang di sediakan di bawah ! *akan dicek!*
  • Tag sekurang-kurang nya 2 rakan lain dan pastikan mereka tahu .
  • Siap ! Hantar link entry GA korang di komen ENTRY GA ini . sebarang link yang di tinggalkan di Shoutbox tidak akan di ambil kira ! jangan hantar link seperti 'http://leeza-awak.blogspot.com/' ! Hantar di salah seorang penganjur sahaja ! dari mana anda jumpa GA ini , dari situ lah anda harus letakkan ;)
Wajib Ikut Syarat Ini Semua .

Follow blog
- Anda boleh follow blog sedikit demi sedikit . ada masa sebulan lagi ^^ but make sure follow hee ;)
Like Fanpage
 

Follow FB 

Follow Twitter

 |  |  |  |  | 

Tekan Iklan . Tunggu sehingga habis loading

Iklan 1   |  Iklan 2 

Penambahan Sponsor !! #Updated 15 March 2013 @ 1.30 pm

Follow blog dan  

Tarikh keramat GA : 14 April 2013 ! 






Best regards,
Topup Giveaway by SD and Mailey "


Syarat-syarat
  • Anda mestilah Blogger dari malaysia
  • Follow Blog SD , Mailey dan juga para Sponsor
  • Like fanpage SD, Mailey dan sponsor [bagi yang ada facebook]
  • Tag kawan korang.. *bagi meriah kan lagi GA ni
  • SPONSOR JUGA BOLEH JOIN
  • Buat Entry bertajuk " Topup Giveaway by SD and Mailey " dan linkkan ke entry ini
  • Tinggalkan link entry anda di kotak komen.
  • Tamat pada 24.04.2013 jam 12petang
Follow Blog Sponsor
Emas Putih | Fatin Diana | Nieyxzha | Seneorita Baharin | Hasnie Adda | Aimi Rahim | MizzNiya | AinMfna | Incik B | WanyyMinho | Azyan Ramlee | BK | Saadah 

Like Page Sponsor

     *Sponsor Baru*

Follow Twitter [ bagi yang ada twitter ]
  

Klik Link dibawah untuk bersedekah [sampai habis loading tau]
 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

[SENARAI PESERTA] -Bakal Diupdate
[SENARAI HADIAH]

ATTENTION !!

  • Pemilihan pemenang adalah berdasarkan TOP REFERRAL !!! 
  • Ada hadiah tertentu yang berdasarkan random [masih belum ditentukan]
  • Peserta yang tidak mengikuti syarat-syarat diatas, automatik penyertaan BATAL !!
  • Sponsor yang ada dalam ni adalah pemilihan sponsor dari penganjur.


Best regards,
"Giveaway #2 Iezwa Razk."





Syarat dan Cara Penyertaan :
1) Mempunyai Blog dan Facebook
2) Ikut syarat yang ditetapkan sponsor
3) Buat entry, Letak banner, Link kan ke entry ni dan tinggalkan link entry anda di kotak komen

Follow Blog - [ AINA AREEN ]  [ ISMAH ATIKAH ]  [ IZZAT SYAHIR ]  [ SHIERA ]  [ FIFI ]                                   [ DYSHA SAHHIR ]  [ AIMI RAHIM ] [ IEZWA RAZK ]

Like page -








Twitter - 

 
 
 

Add Fb - Tpg Yong Ytf

Klik Iklan - [ A ] [ B ] 

SENARAI SPONSOR DAN HADIAH
SENARAI PESERTA

#INFO TERKINI GA#
* Tarikh tamat : 6 April 2013 (akan berubah mengikut keadaan)
* Banner GA telah ditukar. Peserta boleh menggunakan banner lama / baru. Dua2 diterima :)
* Pemilihan pemenang menggunakan Random.org


Best regards,
"Segmen Terbaru : Cari Bloglist Sambil Menang Hadiah!"


click banner to join...

Syarat-syarat
1. Follow blog/twitter dan like sponsor [kalau tiada twitter/facebook boleh abaikan]
2. Buat entri
- Tajuk "Segmen Terbaru : Cari Bloglist Sambil Menang Hadiah!"
- Letak banner dan linkkan semula ke sini
- Tag kepada rakan-rakan anda
- Publish!
3. Letak link entri dekat bahagian komen
Semudah 1, 2 dan 3 kan? Ahakss

Like Gambar Ni!
Link 1 , Link 2

Blog Sponsor

Twitter Sponsor




Page Sponsor
         

Hadiah-Hadiah
  • Bloglist Sebulan [April] X 20 (NabilaMedan)
  • Topup RM5 X 2 (Adib)
  • Review Blog X 3 (Izzati)
  • Hadiah Misteri X 3 (CikPensil)
  • Bantal Comel [35cmx35cm] X 1 (Yana)
  • Topup RM10 X 1 (SaidatulQifayah)
  • Brooch Felt X 2 (Eymasu)
  • Topup RM5 X 2 (Radhiah)
  • Topup RM5 X 1 (DalilahZamri)
  • Keychain X 1 (DalilahZamri)
  • Topup RM5 X 1 (BedakSejuk)

37 Pemenang!
Tamat 31 Mac 2013
Best regards,
 

hai semua harini aku rasmikan 1st giveaway from LINA'S JOURNEY
hadiah menarik akan diberikan. 5 pemenang dicari
klik banner untuk join




 

senarai hadiah:
2 helai A dan 2 helai B
1 hadiah misteri

giveaway berlangsung dari 26/3/2013-16/4/2013

syarat:
  • Blogger Malaysia
  • follow blog LINA'S JOURNEY dan like fanpage BLOG LINA'S JOURNEY
  • buat entry bertajuk "1st Giveaway by LINA'S JOURNEY" 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  • tinggalkan link entry anda di kotak komen


apa yang penting!

  •  pemilihan pemenang berdasarkan TOP REFERRAL
  • giveaway ini akan terbatal jika peserta tidak melebihi 50 peserta
  • peserta yang tidak ikut syarat senang diatas, serta merta n automatik BATAL!!

Mini Giveaway Aisyah Humaira'







Giveaway berlangsung 23/3/13 sehingga 31/3/13

Syarat :
  • Blogger Malaysia
  • Follow blog Aisyah Humaira dan para sponsor
  • Like fanpage Aisyah Humaira dan sponsor [bagi yang ada facebook]
  • Buat Entry bertajuk " Mini Giveaway Aisyah Humaira' " dan linkkan ke entry ini
  • Tinggalkan link entry anda di kotak komen.
Follow blog para sponsor :

Klik okay [bagi pengguna facebook]
       

Klik Link dibawah untuk bersedekah [sampai habis loading tau]
[satu] [dua] [tiga]

[SENARAI PESERTA] -Bakal Diupdate
[SENARAI HADIAH]

MAKLUMAT PENTING !!

  • Pemilihan pemenang adalah berdasarkan TOP REFERRAL !!! 
  • Ada hadiah tertentu yang berdasarkan random [masih belum ditentukan]
  • Peserta yang tidak mengikuti syarat-syarat diatas, automatik penyertaan BATAL !!
UPDATE TERKINI !!
  • WAIB klik 'like' pada gambar niera dan suami di [SINI] !


Best regards,
"BROGA HILLS..."

Broga hills? ape itu broga hills? best ker broga hills nie? kat mne tpmt broga hills nie..
tu lah perkara yg bermain dlm fikirn Zalia bile kwn2 semua cko pasal bnd nie..
sbnrnyer, bnd nie sgt kecoh time Zalia sem 2 dekat Uitm...
Semua batch zalia sibuk ckp pasal Bukit Broga...
mase tu rase mcm nk sgt pergi tw..rase adventure ar..lg2 mendaki bkt bersme kawan2..lg ar bertmbh seronok mse tu...

zalia mse tu grak dr Shah Alam lbh krg dlm pukul 12 ar...smpai jer sne mmg ramai giler ar manusia yg nak mendaki bukit tu...
maklumlah nak tgok matahari terbit kononnye...
tp, mase tu xdpt tgk pun, sbb cuaca tak mengizinkan...
but, at least zalia dah ade pengalaman mendaki bukit..

Mase mendaki tu pde mulanye zalia dah give up, sbb sblm tu Zalia excident dkt Uitm...tp, tak teruk   pun just luke2 jer lah..
disebabkan semgt dr kawan2, zalia kuatkan semagt dan akhrnye Zalia sampai ke puncak..
Zalia tabik lah kan dkt kawan2 yg sanggup bantu dan teman Zalia sampai puncak tu...Zalia sgt terharu dgn pengorbanan korg tu..
Bukit Broga nie terletak di semenyih...
Sape yg blum pergi, Zalia sarankan korg pergilah..tmpt nie mmg best...
tak rugi kalau korg pergi..
Al least kte ade pengalaman mendaki, walau pun buknlah mendaki bukit atau gunung yg tinggi tu...

pemandangan Broga Hills


da trun dr bkt pun sempat bergmbr gak...

theme sbnryer merah htm...so, ak menepati theme ar...

buai laju2...hehe...
comel tak aku...:)


peace....

senyum sokmo

xtw dah nk posing mcm mne...

manis yer...anak sape nie...

wif best student my batch...

kawan yg sporting..


ala..ala...tomey yer...

candit time..
Best regards,