SELAMAT BERPRAKTIKAL PELAJAR IJAZAH SARJANA MUDA PERAKAUNAN UITM SHAH ALAM (AC220)
As-Salam


Hari ni nak buat segmen sabtu part #4 
Segmen ini akan berlangsung selama 2 hari bermula
27 April 2013 jam 11.59 PM - 29 April 2013 / 11:59 PM
( 2 hari sahaja )

Syarat :

1. Follow blog  :

2. Like fan page :







 3. Follow G+ kat bawah ni







3. PALING WAJIB copypaste coding entry  yang diberikan dibawah ini dan paste kan ke ruangan html post.   *kalau x faham sila ikut step dibawah*


Dah siap? Tinggalkan entry segmen anda di ruangan komen.



Hadiah : 



Top Referral

Topup RM10



Random

Topup RM5 x 9

Topup RM3 x 1



Selamat menjoinkan diri dalam Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4 !!





MINI CONTEST:KIRA BATU KRISTAL by MAMA DARWIISH





jawapan : 42 biji batu kristal......

Best regards,

CUTI MIDTERM.....

cuti kali nie tak brape best ar...nak tw kenape....
sila lah teruskan membaca entry nie di bawah ae....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

hehehe...penat ker scroll ke bwh, tak kan...

cuti midterm zalia kali nie mmg xbest ar...
sbb yg utama sekali assignment Zalia yg bertimbun-timbun sampai hari nie tak siap lagi...
pada hal da 6 hari cuti berlalu...
Ahad nie da kena balik Shah Alam...

Then, Zalia tak happy cuti disebabkan tak dpt bermanje dgn mama n abah...
sbb dua-dua demam...
hari2 terbaring jer kat atas katil, bangun pun cume mnd n makan jer...
risau plak nak tinggal...sape nak jge bile Zalia dah blek Shah alam nt...

akak keje, adk plak sekolah,,,abang n kak ipar jauh plak...
hrp2 esok2 mama n abah dah sihat...

sbb yg lain plak, kena ambil alih tugas mama antr akak kerja, bt segala kerja rumah...
buat kerja rumah mmg Zalia tak kisah sgt lah, tp, bab lg 1 tu...
kena hntr akak pg kerja...
sepatutnya, akak hntr adik, nie terbalik plak, adik hntr akak...
bile dah ade lesen kereta mcm nie lah jd yer, kena jd driver plak...
sabo je lah..

ape2 pun Zalia terima nie sbgi dugaan n ujian dr ALLAH...
mgkn ade hikmah disebalik semua nie...
walau pun, segala assignment Zalia tertangguh, Zalia dah berkorban untk mama n abah Zalia...
Nie sbgi balasan pengorbanan mereka selama nie...Zalia mampu jge mama n abah walaupun Zalia bnyk tugasan...

Zalia nak mama n abah taw yg Zalia sayang sangt kt mama n abah...
walau ape pun, mama n abah akan Zalia dahulukan...
Zalia akan bt ape jer asalkan mama n abah gembira...
Zalia nak mama n abah bangge ade anak mcm Zalia...
tak gune pun kalau belajar tinggi tp, tak dapat nak gembirakan mereka...

#biarlah kte susah sekarang..utk ibu n bapa kite..jgn mereka dah tak ade baru nak menyesal, so jage lah ibubapa kite sbgi mane mereka menjage kite dr baby sampai sekarang nie dah taw macam2 perkara, sampaikan mereka pun tak tahu perkra yg kite taw...
kite kena jage hati mereka, kerana orang yang dah berumur nie kebanyakan sensitif sikit...
so, hati2 lah bile nak bt sesuatu tu ae...
( pesanan untuk semua dan diri Zalia sendr)




Best regards,

"Jom reramai follow"

                                                          "Jom reramai follow"

                                         


                                                                hadiah...



 1 x 1 Korean Blouse

1 x 1 kotak Cocoa Collagen Power Plus
- 1 x 1 shawl awesome


- 1 x 1 Fridge Magnet from (Dubai & Taman Negara)
- 1 x 1 Pouch Syiling Panda (sgt comei)!
- 1 x 1 Penyangkut handbag

2 x 2 Keychain cupcake & Love




Best regards,
"Mini Giveaway By Shiera & Lienda"



saya like ke 71 dlm pic baby aaron....


Best regards,
"yaya craft giveaway"



syarat-syaratnya :
  1. follow blog yaya..
  2. like celoteh cik yaya dan yaya craft
  3. then klik sini dan sini
  4. letak banner kat atas tu dan buat tajuk "yaya craft giveaway"
  5. tag seorang rakan blogger (nak lebih pun dialu-alukan dan pastikan mereka tahu)
  6. tinggalkan link entri korang dekat komen entri GA ni saja tau.
  7. penyertaan akan terbatal kalau korang tak buat syarat 1, 2 dan 3.
senang tak syarat-syaratnya??
jom la join..tunggu apa lagi..
jom terjah HADIAH pula.
tarikh tamat 30 / 4 / 2013


tag...



Best regards,
“Saya Nak T-Shirt  I Love Korea Dari UzairOthman.com” 

DSC_0434

Zalia sbnrnye minat jgk lah korea nw..tp, xdw lah obses sgt dgn Korea nw...
minat biasa2 jer lah...dlm hati pun sbnrnyer tringn nak pg Korea..
tp, tak berkemampuan..so, dpt hadiah dr Korea pun jd lah...haha...
Harap2 dpt lah menang hadiah dr korea nie...

giveaway contest by......


Best regards,

Segmen Topup 24 Jam by Emas Putih Part #2




Best regards,

Segmen Blogwalking Aisyah Humaira


klik banner.........

Faedah :
Tingkatkan follower
Tingkatkan kenalan

Syarat :
Follower Aisyah Humaira
Like fanpage Aisyah Humaira di sidebar
Klik [link ini] sampai habis loading *SILA JUJUR
Buat Entry , letak banner segmen dan linkkan ke entry ini
Send link entry ke kotak komen.

Sentiasa Berupdate :
Senarai Peserta

Hadiah :
Review X 5 
Topup RM5 X 2
Mungkin akan bertambah !!!

Pemilihan Pemenang :
Peserta yang paling banyak blogwalking ke blog peserta [topup rm5 x 2]
Random [review blog x 5]

Tamat :
24/4/2013 Jam 10 malam
1/5/2013 Jam 2 pagi

"SELAMAT BERBLOGWALKING"




Best regards,

'Segmen Free Button Badge Nametag #2 by Huda | Part 2'



click banner to join...
Best regards,
 
Contest Header Saya Paling MELETOP! BY : Anis


maaf...header tak brpe cntk..bkn tangan seni, so nie lah jd yer...




Best regards,
MINI GIVEAWAY BY : ANIS


syarat...
  • Blogger Malaysia
  • Buat 1 entry bertajuk: MINI GIVEAWAY BY : ANIS #wajib
  • Follow blog Penganjur = http://bitly.com/LHM5E2W #wajib follow
  • Klik button share kat atas #wajib share
  • Klik button like kat akhir entry #wajib like
  • Tempek banner yang cute di atas ke dalam entry dan backlinkkan link entry ini pada banner. #wajib
  • Tinggalkan link entry anda di kotak komen #wajib
  • TARIKH TAMAT:23/4/2013
  • PEMENANG UMUM:23/4/2013 (PUKUL 11:59 Malam)




Best regards,
" My First Giveaway By SS "




tag...
http://cyanxkamo.blogspot.com/

syarat...

1 . Follow blog Ini  dan  Ini
2 . Buat entri bertajuk " My First Giveaway By SS "
3 . Tempek banner comot ni di entri dan link kan ke entri ini 
4 . Tag seorang kawan 
5 . Hantarkan Link penyertaan GA anda di kotak komen dibawah 



Best regards,

Awesomee Giveaway by thedreamgoddess





syarat-syarat
1. Follow blog ni.
2. Buat satu entry, tempek banner ni dalam entry tu dan backlinkkan.
pastu letak url entry di ruang komen.
3. Follow dan like page sponsor.(akan di check)
4. Pemilihan pemenang melalui cabutan tangan dan top referral. rujuk entry ini dan ini.
5. Giveaway tamat 5/5/2013
6. Malaysian blogger only. T^T



Best regards,

#1 GIVEAWAY by... Ariesha Safri



klik banner kalau nak join...

marilah ramai2 join segmen nie...
jomlah support segmen nie sbb blogger nie bru first time bt segmen...
jd, marilah kte bg support kpd beliau..
syarat tak susah pun..kalau nak tw ape syart yer..klik kt banner tu jer..


Best regards,
SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY

click banner to join this segmen...

SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini jika tidak paham2 je ok...
2. LIKE la page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM
3. LIKE page penaja : I LOVE BLOGGING
3. Tajuk SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY
4. Tempek header diatas.
5. Link kan entry anda pada post entry ini

HADIAH
Utama : Baju I LOVE BLOGGING
4x Pemenang : Topup Rm5




Best regards,
Bubbly & Associates Giveaway



SYARAT2 PENYERTAAN


1) Follow Blog Farah's Bubblynotes


2) Follow Blog Sponsors:


3) Klik Kesemuanya Di Bawah Ini:
























(WAJIB FOLLOW & WAJIB LIKE - AKAN DISEMAK)


4) Dah settle follow mengfollow & main klik-klik... Sila buat satu entri bertajuk:
Bubbly & Associates Giveaway


5) Copy coding HTML di bawah ini dan paste ke HTML post... Contoh..." Kakak +Mia Liana pinjam tutorial... "


Credit pada Kakak +Mia Liana / Mia Liana


6) Lepas dah copy + paste... Publish entri...Siap...



7) TAG SEORANG BLOGGER & PASTIKAN BELIAU TAHU MENGENAI GA INI



8) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini...



Pemenang akan dipilih berdasarkan Random.ORG... (baik doa yang Pakcik Random sayang uols... ) dan bagi senarai hadiah sila tekan SINI dan SINI
tag...
1)http://www.liyanaerythrina.my/

Best regards, 

April - May Giveaway By Nabila Medan


click banner kalau nak join..


TAG....
1) http://www.ainamansor.com/
2) http://www.liyanaerythrina.my/


Hadiah-Hadiah
Mystery Gift X 1 (Top Refferal)  Impreza Awie
Keychain nama sendiri X 3  Liyana Erythrina
Bawal Tribal X 1  Aina Mansor
Keychain X 3  Nabila Medan
Kain Ela 4 Meter X 3  Impreza Awie
Baju Tidur X 3  Dressuana
Topup RM10 X 1  Impreza Awie
Topup RM5 X 4  Impreza Awie
Topup RM3 X 5  Impreza Awie

 






Best regards,