SELAMAT BERPRAKTIKAL PELAJAR IJAZAH SARJANA MUDA PERAKAUNAN UITM SHAH ALAM (AC220)


"PERJUANGANKU BERMULA KEMBALI"

Hari nie merupakan first day zalia memulakan semester baru...
clas hri nie mule pkul 10.30, tp, dlm pkul 9 da siap...nampk x bgtu semangat nak memulakan sem bru...walaupun siap awal, sampi clas ttp lmbt jgk, sprti akhir2 sem...
nie semua gara-gara kmdhn lif yg sering rosak...
lif ada 3, tp, blh gune hnye 2 jer...so, terpkse lah berebut naik lif...

Sifat zalia nie, zalia tak suke nak berebut, jd bile dah kurg org brulh zalia naik lif...
lame jgk lah tgu, maklumlh pljr Uitm bkn nye sikit, lg-lg kampus induk yg menemptkan Zalia menuntut ilmu, da semsti yer ramai...jd, kenalah bersbr...
Dlm kte bersbr pasti ALLAH memberikan kte kemudahan setimpal dgn kesbran kte...

Mujurlah Zalia sampai clas lecturer xmasuk lg...bersyukur sgt lah kan,
kalau tak mst kene ceramah free pagi-pagi...
maklumlah kan dah lah first clas, smpi clas 10 minit lewat...
ALLAH tlh menyelamatkan Zalia drpd mendpr ceramah free..

Ape-ape pun Zalia happy sgt hri nie..ye lah da sebulan lbh ddk rumah tak bt ape-ape pun...
rase bosan jgk lah cuti lme-lame nie, dan hri nie dpt jmpe rakan-rakan seperjuangan ku...
semua nmpk ceria jer...ALHAMDULILLAH, ALLAH mash beri peluang utk Zalia 
trs mencri ilmu bersme rakn-rakn Zalia...







Best regards,

3 comments:

  1. Bersabar merupakan perkara yang indah dear :)

    ReplyDelete
  2. Gud luck.. :)

    Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Dapatkan hadiah2 menarik.. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^
    "Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat "Si Gule" pada 19 Mac"

    ReplyDelete