SELAMAT BERPRAKTIKAL PELAJAR IJAZAH SARJANA MUDA PERAKAUNAN UITM SHAH ALAM (AC220)
"BROGA HILLS..."

Broga hills? ape itu broga hills? best ker broga hills nie? kat mne tpmt broga hills nie..
tu lah perkara yg bermain dlm fikirn Zalia bile kwn2 semua cko pasal bnd nie..
sbnrnyer, bnd nie sgt kecoh time Zalia sem 2 dekat Uitm...
Semua batch zalia sibuk ckp pasal Bukit Broga...
mase tu rase mcm nk sgt pergi tw..rase adventure ar..lg2 mendaki bkt bersme kawan2..lg ar bertmbh seronok mse tu...

zalia mse tu grak dr Shah Alam lbh krg dlm pukul 12 ar...smpai jer sne mmg ramai giler ar manusia yg nak mendaki bukit tu...
maklumlah nak tgok matahari terbit kononnye...
tp, mase tu xdpt tgk pun, sbb cuaca tak mengizinkan...
but, at least zalia dah ade pengalaman mendaki bukit..

Mase mendaki tu pde mulanye zalia dah give up, sbb sblm tu Zalia excident dkt Uitm...tp, tak teruk   pun just luke2 jer lah..
disebabkan semgt dr kawan2, zalia kuatkan semagt dan akhrnye Zalia sampai ke puncak..
Zalia tabik lah kan dkt kawan2 yg sanggup bantu dan teman Zalia sampai puncak tu...Zalia sgt terharu dgn pengorbanan korg tu..
Bukit Broga nie terletak di semenyih...
Sape yg blum pergi, Zalia sarankan korg pergilah..tmpt nie mmg best...
tak rugi kalau korg pergi..
Al least kte ade pengalaman mendaki, walau pun buknlah mendaki bukit atau gunung yg tinggi tu...

pemandangan Broga Hills


da trun dr bkt pun sempat bergmbr gak...

theme sbnryer merah htm...so, ak menepati theme ar...

buai laju2...hehe...
comel tak aku...:)


peace....

senyum sokmo

xtw dah nk posing mcm mne...

manis yer...anak sape nie...

wif best student my batch...

kawan yg sporting..


ala..ala...tomey yer...

candit time..
Best regards,

No comments:

Post a Comment