SELAMAT BERPRAKTIKAL PELAJAR IJAZAH SARJANA MUDA PERAKAUNAN UITM SHAH ALAM (AC220)
"PERKONGSIAN PEMILIHAN KOS BAGI PELAJAR SPM 2012"


Bagi pelajar-pelajar yang mendapat keputusan yg cemerlang bg SPM 2012 yg lalu,
zalia ucapkan tahniah...

lama dah zalia xupdate blog...maklumlah asgnment mkn bertimbun..nie pun zalia baru selesai siapkan asgnment yg kena hntr mgu depan...
seharian menghadap laptop niee..
terima ksh lah pd mr. google yg byk membntu zalia dlm bt asgnment niee...
kalau tak de mr. google nie agk sush lah zalia nak bt asgnment..

eh...panjg plak zalia membebel nie...
sbnrnyer, zalia nk kongsi cikit pasal pemilihan kursus untk smbg belajar...
kalau korg rasa keputusan korg bgs, apply lah matrikulasi...
matrik nie punn ada +ve and -ve side yer...
dr segi +ve yer, kalau dah grade matrik korg blh terus ke ijazah. tak perlu ambk diploma...
so, jimat lg cikit mse korg kan...
-ve side plak, kalau korg rase down, mmg xblh ikut kursus dkt matrik nie...
sbb pmbljrn dkt matrik too fast...
jd, korg kena fokus stdy jer ar...

tp, bg zalia matrik not bad lah, sbb zalia lepasan matrik gak..
matrik nie bnyk mengjr kite sblm melngkah ke alam u...
maklumlah seblm tu kan kte just kat sekolah, kwan yg dah kte kenal
tp, alam u sgt berbeza, bnyk sgt kwn dr negeri yg berlainan...
jd, matrik nie at least pljr tak lah seramai pljr u...
so, kite blh bljr utk plh kwn...then kat u kte blhlh berdikari sndr...

nie bg pendpt zalia lah...
skdr nak kongsi pengalaman jer...
I'm really miss my matriculation's friend and also lecturer...
" I love Negeri Sembilan Matriculation"

pintu masuk..


pandangan kmns

cafe kmns

                                                        beautiful view in KMNS

rakanku di Kmns (a3p3 always in my mind)

miss all of you...

kenangan jamuan last di matrik

rakan2 yg begitu sporting....

KMNS batch 2010/2011
Best regards,

2 comments:

  1. done follow you.. follow me back ;)
    http://www.miratulreyyah.my

    ReplyDelete
  2. kt sini pn kt blh blaja brkhwan kn...hihi

    ReplyDelete