SELAMAT BERPRAKTIKAL PELAJAR IJAZAH SARJANA MUDA PERAKAUNAN UITM SHAH ALAM (AC220)
"SEGMEN JOM PILIH HADIAH"

CLICK BANNER TO JOIN THIS SEGMEN....

kawan2 marilah join segmen nie..akhir bulan nie tamat, msh sempat lg bg sesiape yg xjoin lg...
syarat yer senang  jer.........

1) Follow dan like pages blog ni
2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry 
3) Pilih dua hadiah yang korang nak
4) Follow dan like pages sponsor
5) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral
6) Tamat 30/3/2013

nie pulak senarai hadiah yg sgt menarik...jom pilih hadiah...

DRESS (3 ORANG)
PEPLUM (2 ORANG)
LIP TINT (2 ORANG)
TOPUP RM10 ( 7 ORANG)
TOPUP 5 ( 5 ORANG)
HANDPHONE CASES (10 ORANG)
KEYCHAIN (10 ORANG)
BODY SCRUB D HERB ( 3 ORANG)
NOVEL (2 ORANG)
BANNER IKLAN DI PINGJE.ORG (SORANG)
TUDUNG BAWAL (4 ORANG)
SHAWL (SORANG)


hadiah yg zalia nak dr senarai tu..
1) dress
2) novel



Best regards,

5 comments:

  1. http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    From the same segmen :D

    ReplyDelete
  2. melawat kamu :)

    http://nursyikin.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    gud luck ~

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dari segmen yang sama...:-)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  4. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete